NELJÄ TÄHTEÄ: Virtuoosimainen näyttelijäntyö virittää jännityksen huippuunsa Baskervillen koira -dekkarikomediassa

Tampereen Komediateatteri onnistuu tyylikkäästi Baskervillen koira -esityksessään. Pääroolien tekijät ovat rautaisten ammattilaisten käsissä. Sherlock Holmesina nähdään Ilkka Heiskanen (oik.). Tohtori Watsconina on Heikki Hela (vas.). Aku Sajakorpi (keskellä) on näytelmän todellinen onnistuja; mies vastaa 14 roolista, ja hän tekee osansa taiturimaisesti. (Kuva: Harri Hinkka)30-vuotias Tampereen Komediateatteri matkaa onnistumisesta onnistumiseen. Nyt teatteri tarjoilee brittiläiskirjailija Arthur Conan Doylenin The Hound of the Baskervilles -romaaniin ja yhdysvaltalaisen Ken Ludwigin dramatisointiin perustuvan dekkarikomedian näyttelijäntyön, lavastuksen, valojen ja videoiden, äänen, puvustuksen sekä maskeerauksen ja kampausten taiturimaisena kudoksena. Ilkka Heiskanen on suvereeni Sherlock Holmesina, eikä Heikki Helakaan kalpene tohtori Watsonin roolissa. Aku Sajakorpi osoittautuu suorastaan ihmemieheksi sukkuloidessaan peräti 14 roolissa. Lisäksi Veera Degerholmin ja Jere Riihisen panokset ovat mittavat.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.