Ulkomaan rekryistä apua Pihlajalinnan sote-ammattilaisten tarpeeseen, Antti Lahden mielestä saskylainen malli palvelisi hyvinvointialuettakin

Pihlajalinna-konserni varmistaa tarvitsemansa ammattilaisten määrän turvautumalla kansainvälisten ammattilaisten tuontiin. Pihlajalinnalla on yhteistyökumppaneina Sasky koulutuskuntayhtymä, Aiko Academy sekä Edunation Oy. Kumppanit esittelivät hankettaan viime torstai-iltana. Paikalla olivat muiden muassa operatiivinen johtaja Susanne Suominen (vas,), toimitusjohtaja Urmas Tiits, toimitusjohtaja Joni Aaltonen ja toimitusjohtaja Marika Nevanpää. (Kuva: Matti Pulkkinen)Suomen suurimpiin terveys- ja hoivayrityksiin lukeutuva Pihlajalinna Terveys Oy eli Pihlajalinna turvaa sote-henkilöstönsä riittävyyttä palkkaamalla ulkomaalaisia alan ammattilaisia. Pihlajalinna saa lähitulevaisuudessa lähi- ja sairaanhoitajia, hoiva-avustajia sekä laitoshuoltajia yhteistoiminnalla, jossa Sasky koulutuskuntayhtymä, sen tytäryhtiö Aiko Academy sekä rekrytointipalveluyritys Edunation Oy vastaavat rekrytointi- ja koulutuskokonaisuudesta. Kuntayhtymäjohtaja Antti Lahti suosittelee vastaavanlaista yhteistyötä myös Pirkanmaan hyvinvointialueelle, joka taistelee sote-alan ammattilaispulaa vastaan.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.