Auto-, konttorikone-, vaate-, vakuutus- ja pankkialalla kannuksensa hankkinut Jani Koivunen johtaa nyt Nordeaa Pirkanmaalla

Nordean Tampere-pirkanmaan toimipaikanjohtajana on nyt kainuulaissyntyinen Jani Koivunen, 44. Hänen mukaansa pankkiala jatkaa digitalisoitumistaan, jossa Nordea on edelläkävijä. Pirkanmaata Koivunen pitää monien mahdollisuuksien maakuntana, jossa pankkitoiminnalle on valtaisat mahdollisuudet. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaasta vastaava Nordean Tampereen-toimipaikanjohtaja Jani Koivunen, 44, sanoo, että pankki säilyttää paalupaikkansa markkinajohtajana, kun pankin saavutettavuus ja sen palveluiden saatavuus ovat kunnossa. Koivunen nostaa älypuhelimen naamansa eteen, tunnistautuu kasvoillansa pankkiohjelmaan ja demonstroi erilaisten palveluiden kätevän hoitamisen. Hän kääntää keskustelumme rahoitustoimialan tulevaisuuteen. Virtuaalipankit ja -valuutat toteutuvat. Suosituin maksuväline voi vielä yllättää meidät 2020-luvun ihmiset.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.