Toijalan sataman matkaparkista aiheutui Akaan Matkailu Oy:lle kymppitonnien tappiot, kertoo entinen parkki-isäntä Pasi Kylmälä – Siivottomuuden taustalta löytyy muun muassa ilkivaltaa, tekniikkamurheet menevät BestParkin piikkiin

Akaan Seutu uutisoi aiemmin tällä viikolla, että BestPark Oy ja akaalaisten Pasi Kylmälän ja Jyri Vesterisen perustama Akaan Matkailu Oy ovat purkaneet Toijalan satamassa sijaitsevan matkaparkin pyörittämisestä kesällä 2020 tekemänsä leasing-sopimuksen marraskuusta 2021 lukien. Sopimuspurkuun johti matkaparkkiyhtiön liiketoimintajohtajan Matti Korkiakosken mukaan parkin arvioitua alhaisemmaksi jäänyt käyttöaste. Korkiakoski toi esiin myös sen, että parkissa ei ole kaikissa tilanteissa pystytty vastaamaan matkailuajoneuvoharrastajien odotuksiin. Sopimuksen purun jälkeen BestPark on ollut vastuussa parkista ja sen kustannuksista itse ja etsinyt paikkaan uutta leasing-yrittäjää. Lisäksi yhtiö solmi alkuvuodesta sopimuksen parkin huollosta ja muusta ylläpidosta Pasi Kylmälän PK Viatrix -toiminimen kanssa. Pasi Kylmälä kertoo sataman matkaparkin pyörittämisen vieneen Akaan Matkailun huonoon jamaan.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.