Verkkokeskustelussa vinkattiin Toijalan sataman matkaparkista löytyvän esteetön wc, ja nyt tämäkin vessa päätyi vammaisneuvoston puheenjohtajan testiin – ”On tämä parasta, mitä sataman alueella on, mutta aika paljon on vielä tehtävää, jos tästä haluaa tehdä määräysten mukaisen”

Akaan Seudussa viime viikolla julkaistussa jutussa käytiin läpi Toijalan sataman esteettömyyden toteutumista kaupungin vastuulla olevissa kohteissa. Viime kesänä kohteissa oli puutteita esteettömyydessä, ja täksi kesäksi ongelmiin on pyritty puuttumaan. Akaan vammaisneuvoston puheenjohtajan Kari Pajarisen paikan päällä tekemiin havaintoihin tukeutuen jutussa todettiin, että pukuhuone- ja kioskirakennusten tuntumassa on tehty onnistuneita parannuksia mutta uimarannan vessojen tilanne on pysynyt harmittavan ennallaan. Pajarisen mukaan mikään kaupungin vastuulla alueella olevista vessoista ei tällä hetkellä sovellu liikuntarajoitteisille. Tämän edellä kuvatun jutun julkaisun jälkeen Facebookin suositussa Akaalaiset-keskusteluryhmässä vinkattiin, että niin ikään Toijalan satamassa toimivassa BestPark-matkaparkissa sijaitsisi esteetön vessa. Vinkin pohjalta Akaan Seutu teki Pajarisen kanssa toistamiseen visiitin satamaan ja tutustui tähän matkaparkin esteettömäksi luonnehdittuun vessaan keskiviikkona 6. heinäkuuta.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.