PIRKANMAA EDELLÄKÄVIJÄNÄ: Päivitys tuo elonkirjon ja energian uudenlaisia kehittämisperiaatemerkintöjä maakuntakaavaan

Pirkanmaan liitto on käynnistänyt vaihemaakuntakaavan valmistelun. Valtakunnallisesti uudenlaisessa prosessissa Pirkanmaan maakuntakaavaan saadaan uudenlaisia merkintöjä elonkirjosta ja energiasta. Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen kannustaa maakuntalaisia aktiivisesti seuraamaan vaihemaakuntakaavan edistymistä ja osallistumaan siihen innokkaasti. (Kuva: Matti Pulkkinen)Pirkanmaan liitto on jälleen valtakunnallinen edelläkävijä maakuntakaavan uudistajana ja kehittäjänä. Parhaillaan käynnissä oleva vaihemaakuntakaavan valmistelu tuo vuonna 2024 maakuntavaltuustossa hyväksyttävään maakuntakaavaan täysin uudenlaisia kehittämisperiaatemerkintöjä. Suunnittelujohtaja Ruut-Maaria Rissanen korostaa, että nyt maakuntakaavan päivittäjät haluavat osallistaa maakuntalaiset kantamaan vastuuta yhteisestä luonnosta ja hyvinvoinnista. Se tapahtuu muilla tavoilla kuin lätkimällä suojelumerkintöjä.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.