Akaan liikunta- ja kokoontumistilat ovat kiinni 7.1.2022 asti – Lue täältä Akaan valmiusjohtoryhmän linjaukset

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt uuden koronapäätöksen Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntien ja Punkalaitumen kunnan alueelle. Määräys kieltää kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset. Lisäksi suljetaan yleisölle avoimet tai rajatun asiakas- tai osallistujapiirin oleskeluun tarkoitetut asiakas-, osallistuja- ja odotustilat. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021–7.1.2022.

Päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Rajoituksen alaisia tiloja voidaan käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan sekä lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen.

Akaan kaupungin valmiusjohtoryhmä on käsitellyt avin määräystä ja päättänyt, että kaupunki sulkee sen mukaisesti ryhmäharrastus- ja sisäliikuntatilat, kuntosalit ja saunat 25.12.2021–7.1.2022. Tilat ovat kuitenkin liigajoukkueiden sekä vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattujen harrastusten käytössä.

Kirjastot ovat auki, mutta asiakkaita kehotetaan nopeaan asiointiin. Kaupungin kokous- ja kokoontumistiloja ei vuokrata ulkopuoliseen käyttöön kyseisenä aikana.

– Henkilöstöllämme on vahva etätyösuositus ja toimipisteissämme vieraileville asiakkaille suosittelemme, että he ottavat yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse, kaupungin tiedotteessa kerrotaan.

Lue myös:

Kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kielletään ja tiloja suljetaan Pirkanmaalla – Määräykset astuvat voimaan joulupäivänä

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?