UUSI KÄÄNNE: Taysin sairaalatoimintojen tontit hyvinvointialueelle, PSHP ja Tampere hierovat nyt kauppoja parkkialueista

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri ei voikaan myydä Taysin sairaa-alueen maita Tampereen kaupungille. Maa-alueet siirtyvät heinäkuisen lain mukaan tulevalle Pirkanmaan hyvinvointialueelle. Nyt Tampere ja PSHP hierovat kauppoja kahdesta parkkialuuesta, joiden arvo on noin 15 miljoonaa euroa. (Kuva: Rami Marjamäki)Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin suunnittelemat noin 55-57 miljoonan euron maakaupat eivät toteudukaan suunnitellussa muodossa. Kaupat tyssäsivät heinäkuun alussa voimaan tulleeseen lakiin sosiaali- ja terveydenhuoltoa ja pelastustoimea koskevan uudistuksen toimeenpanosta ja sitä koskevan lainsäädännön toimeenpanosta. Nyt PSHP ja Tampere hierovat kuitenkin kauppoja keskussairaalan alueen itäosassa sijaitsevista Hoitajakadun parkkialueesta ja Itäparkin alueesta. Näiden alueiden markkina-arvo on noin 15 miljoonaa euroa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.