Aito Säästöpankin puolivuotiskatsaus: Pandemia-aika uudistaa oikeasti ihmisten taloustoimia: säästäminen on kunniassaan ja kesämökkikauppa käy oikeasti hyvin

Toimitusjohtaja Pirkko Ahonen sanoo, että Aito Säästöpankki on kehittynyt vahvasti monella mittarilla tarkasteltuna koronapandemian kurittamana vuonna. Hänen mukaansa Pirkanmaalla ja Satakunnassa on taloudellisesti kestävä pohja niin yksityisasiakkailla kuin yrityksilläkin. (KUVA: Matti Pulkkinen)Pirkanmaalla ja Satakunnassa toimivan Aito Säästöpankin toimitusjohtaja Pirkko Ahonen huokaisee helpotuksesta, sillä jo puolitoista vuotta kestänyt koronapandemian poikkeusaika ei ole synnyttänyt pelättyä yritysten konkurssiaaltoa eikä laajaa yksityisasiakkaiden talouskriisiä. Pankkiiri iloitsee, että ihmisten säästämis- ja varautumishalu on voimistunut. Kesämökkienkin hankkimisinto on totta, mikä konkretisoituu suoraan myönnetyissä kesämökkilainoissa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.