Ravintola Oskarissa on voinut altistua koronavirukselle – Lisäksi Toijalan ABC:lla on ollut jälleen altistumisriski

Tays ja Ravintola Oskari tiedottivat, että ravintolan tiloissa on voinut altistua koronavirukselle lauantaina 31. heinäkuuta. Arkistokuvassa Oskarin yrittäjät Necmeddin ”Neso” Togluk (vas.) ja Özkan ”Oskari” Yalçin. Kuva: Leena Nyysti.

Tampereen yliopistollinen sairaala Tays on tiedottanut Facebookissa ja Twitterissä uusista altistumisriskipaikoista Akaassa.

Tays tiedotti tänään 5. elokuuta, että Ravintola Oskarissa Toijalassa on voinut altistua koronavirukselle lauantaina 31. heinäkuuta kello 17:00 ja 19:00 välillä.

Ravintola kertoi altistumisesta Facebook-sivuillaan eilen 4. elokuuta.

– Vaikka altistuminen ei välttämättä tarkoita tartuntaa, niin suhtaudumme tähän vakavasti, tiedotteessa todetaan.

Lisäksi Taysin 3. elokuuta julkaiseman tiedon mukaan Toijalan ABC:lla on voinut altistua koronavirukselle keskiviikkona 28. heinäkuuta kello 20:00 ja 20:30 välillä. Toijalan ABC:lla oli korona-altistumisriski myös tiistaina 20. heinäkuuta.

Mikäli olet ollut kyseisissä paikoissa altistumisriskin aikana, Tays kehottaa menemään koronatestiin viivyttelemättä ja lievistäkin oireista.

Verkkosivujensa mukaan Tays ilmoittaa somekanavillaan niistä infektioyksikön tietoon tulleista altistustilanteista, joissa mahdollisesti altistuneita henkilöitä ei tunneta tai heitä ei voida muilla keinoilla suoraan tavoittaa.

Lue myös:

Akaassa tehtiin koronatartunnoissa ennätys – Urjalassa on ollut uusia tapauksia enemmän, mutta naapurissa tilanne on johtavan ylilääkärin mukaan hallitumpi (4.8.2021)

Akaassa on todettu viikonlopun jälkeen jo yhdeksän uutta koronatartuntaa – Varotoimia jatketaan taudin leviämisen ehkäisemiseksi (4.8.2021)

Akaassa on todettu uusia koronatartuntoja – Johtava ylilääkäri pitää tilannetta poikkeuksellisena ja huolestuttavana (3.8.2021)

Tampereen yliopistollisen sairaalan mukaan Toijalan ABC:lla on ollut korona-altistumisriski keskiviikkona 28. heinäkuuta. Kuva: Oona Eskeli.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?