Akaassa toimivat yhdistykset esittäytyvät: Akaan Seudun Ruskat ry

Kenelle yhdistys on tarkoitettu?

Yhdistyksen toiminta on suunnattu Akaassa ja lähiseudulla asuville ikäihmisille, mutta kaikki   tapahtumistamme kiinnostuneet voivat osallistua.

Minkälaista toimintaa yhdistyksenne järjestää?

Joka kuukauden 2. torstai klo 11 kokoonnumme viettämään kerhopäivää, jossa eri alojen ammattilaiset alustavat mielenkiintoisista, ajankohtaisista aiheista. Kahdesti kuussa, 1. ja 3. perjantai on tarinatupa kello 13. Silloin tuolijumppaamme ja jäsenten ehdotusten pohjalta muun muassa keskustelemme vapaamuotoisesti kiinnostavista aiheista, pelaamme erilaisia pelejä, teemme käsitöitä tai laulamme yhteislauluja. Lisäksi järjestämme teatteri-, konsertti- ja näyttelykäyntejä sekä reippailemme maanantaisin ympäri vuoden kokoontumalla Toijalan S-Marketille kello 9. Kesäkuukausina retkeilemme joko kotimaassa ja ulkomailla.

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Liittymällä jäseneksi joko kotisivuillamme www.akaanseudunruskat.net tai yhdistyksen tapahtumissa. Toimintaamme voi tutustua myös etukäteen osallistumalla tapahtumiimme.

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Yhdistyksen tarkoitus on ”ikävän karkotus” eli tarjota vaihtoehtoja ja piristystä arkeen sekä mahdollisuuden tutustua tuleviin uusiin tuttaviin. Jäsenenetuna saa hyvitystä osallistumismaksuista.

Meidän yhdistys -palstalla esitellään MeNytissä mukana olevia, Akaassa toimivia yhdistyksiä.

Akaan Seudun Ruskat kävi kotiseuturetkellä 24.9.2020 katsomassa Suomen suurinta metsälehmusta, joka on rauhoitettu. Metrin korkeudelta puun ympärysmitta oli 4,5 metriä. Kuva: Tuulia Passila