Pirkanmaalla työskentelee maamme ensimmäinen lähiruokalähettiläs, Pientuottajat marketteihin -pilotti etsii ruoan tuottajia ja valmistajia POK:lle

Pirkanmaalla tehdään jälleen valtakunnallista historiaa. Ahlman ja Pirkanmaan Osuuskauppa ovat käynnistäneet Pientuottajat marketteihin -pilotin. POK on palkannut kaikkien aikojen ensimmäisen lähiruokalähettilään. Hänen tehtävänään on etsiä tuottajia ja valmistajia omasta maakunnasta. Pöydällä on pirkanmaalaisia tuotteita, joita jo tällä hetkellä löytyy osuuskaupan myymälöiden hyllyiltä. (Kuva: Matti Pulkkinen)Nyt jokaisella pirkanmaalaisella lähiruoan tuottajalla ja jalostajalla on mahdollisuus saada tuotteensa Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöihin. Pientuottajat marketteihin -pilotissa POK ja Ahlman hallinnoimansa Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille -hankkeensa turvin lisäävät aktiivisesti pientuottajien näkyvyyttä sekä tuotevalikoimaa osuuskaupan jokaisessa toimipaikassa. POK on palkannut tarkoitusta varten lähiruokalähettilään, jona toimii projektipäällikkö Elina Kaukonen. Hän on lajissaan ensimmäinen koko maassa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.