Jami Naamanka taiteili G-mieheksi

G-mies -kisan palkintojenjaossa: Vasemmalta edessä Altti Häyrynen, Hermanni Toivonen, Oiva Rahkonen, Jami Naamanka, Daniel Linna ja Jesse Talvinen. Keskellä vasemmalta Veeti Vallo ja Jimi Laitila. Takana vasemmalta seuran puheenjohtaja Marko Ahlman, P11 valmentaja Antti Vallo ja Killan edustajana Seppo Vuorinen. Kuva: Marjo Ahlman.

ToPan junioreiden taitokilpailuissa 26.9. Lastumäen kentällä käytiin myös 10- ja 11-vuotiaiden G-mies- taitokisa. Tämä kisa on saanut alkunsa Toijalan Pallo-49:n yhden perustajajäsenen, Gunnar Valtosen, Pertti-pojan aloitteesta. Ensimmäinen kilpailu pidettiin vuonna 2011. Valtteri Wähä-Verkkomäki taituroi silloin ykköseksi. Nyt viimeisin kisan voittaja on 11-vuotiaiden Jami Naamanka.

Kaksi seuraavaa sijaa menivät Daniel Linnalle ja Viljami Pirttijoelle. Tällä kertaa palkittiin myös neljäs. Tämä palkinto tuli viime vuodesta eniten tulostaan parantaneelle ja sen sai Roope Salo. Nuo neljä olivat siis 11-vuotiaiden sarjassa. 10-vuotiaista päätettiin palkita yksi pelaaja, Jesse Talvinen. Palkinnot jaettiin iltapäivän ToPan edustusjoukkueen ottelun puoliajalla.

Jukka Koskinen