Osallistu Akaan Seudun tarinakilpailuun – Teemana elämäsi onnellisin hetki

Akaan Seutu osallistuu Sanomalehtien Liiton kampanjaan julistamalla nuorille suunnatun kirjoituskilpailun sekä sitoutumalla nuoren yleisömme kunnioittamiseen.

Nuoren lukijan kunnioittaminen tarkoittaa Akaan Seudulle sitä, että nuoret näkyvät Akaan Seudun sisällöissä aiempaa enemmän. Lisäksi pyrimme tarjoamaan nuorille muutakin sisältöä kuin niin sanottuja nuorten aiheita, tuotamme nuorille lukijoille kiinnostavaa sisältöä eri kanaviimme ja julkaisemme nuorten tuottamaa sisältöä.

Akaan Seutu on sitoutunut näihin tavoitteisiin allekirjoittamalla Kunnioitamme nuorta lukijaa -kattositoumuksen.

Akaan Seutu kertoi toukokuussa Viialan yhtenäiskoulun 3A-luokan tekemästä lahjoituksesta. Luokka antoi osan käyttämättä jääneistä luokkaretkirahoistaan hyväntekeväisyyteen.

Osallistu kilpailuun kirjoitukselle tai videolla

Aloitamme nuorten tuottaman sisällön julkaisemisen julistamalla kirjoitus- ja videokilpailun kaikille alle 16-vuotiaille akaalaisille. Tarinakilpailun teemana on ”Elämäni onnellisin hetki”. Kilpailuun osallistuvia kirjoituksia ja videoita voidaan julkaista Akaan Seudun kanavissa kilpailun aikana ja sen jälkeen. Kilpailuun voi osallistua 14.10.2020 saakka lähettämällä joko yhden alle 800 merkin kirjoituksen tai yhden korkeintaan minuutin mittaisen videon.

Akaan Seudun toimitus valitsee parhaan kirjoituksen tai videon niiden joukosta, jotka on toimitettu Akaan Seudun toimituksen sähköpostiin osoitteeseen toimitus@akaanseutu.fi 14.10.2020 mennessä. Tarinan kertoja palkitaan neljällä lipulla paikalliseen elokuvateatteriin. Lisäksi jaetaan kunniamainintoja.

Valtakunnallinen loppukilpailu ratkeaa marraskuussa

Kampanjaan kuuluu valtakunnallinen loppukilpailu alkukilpailun perusteella jatkoon valituille. Akaan Seutu toimittaa valitsemansa kirjoitukset ja videot loppukilpailuun Sanomalehtien Liitolle. Loppukilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 2.11.2020 mennessä.

Kummassakin sarjassa loppukilpailun voittaja saa palkinnoksi tablettitietokoneen tai älypuhelimen sekä paikallislehden vuositilauksen. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi tavaraksi.

Tutustu kirjoituskilpailun sääntöihin tarkemmin tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?