PJK kaatoi Topan naisjoukkueen – Topa jatkaa neljällä pisteellä sarjan kymmenentenä

Elina Pirttijoki oli ensimmäisenä topalaisena lähellä maalintekoa lauantaina. Kuva: Jukka Koskinen.

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkueen tilanne jalkapallon naisten nelosessa pysyi muuttumattomana viime lauantainkin jälkeen. Läntisen alueen B-lohkossa pelaava Topa kärsi selvän 1-5 (0-4) -tappion Pirkkalan Jalkapalloklubille Toijalan keskusurheilukentällä.

PJK määräsi tahdin ottelun avausjaksolla tehden avausmaalin jo ensimmäisellä minuutilla. 0-4-lukemiin päättyneellä jaksolla lähemmäksi maalia kotijoukkueelta pääsi Elina Pirttijoki. Viidennellä minuutilla tulleesta tilanteesta Elina sijoitti pallon vain kymmenkunta senttiä ohi pystytolpan. Jo seuraavasta hyökkäyksestä vieraat iskivät 0-2-tilanteeseen.

PJK aloitti vahvasti myös toisellakin jaksolla. 0-5 syntyi, kun jaksoa oli pelattu 11 minuuttia. Hiukan peli tasoittui, mutta maalipaikkoja ei kotijoukkueelle liiemmälti tullut. Topan kavennus syntyi 86. minuutilla, viimeistelijänä Kia Lingman. Solisluuvammasta toipuneelle Kialle tämä oli vasta kauden toinen peli. Topa jatkaa neljällä pisteellä sarjan kymmenentenä.

Joukkueella on jäljellä kaksi peliä. 20.9. Ylöjärven Ilves – TP-49 ja 26.9. TP-49 – Tampere United. Ottelu pelataan Lastumäen kentällä.