Carnival Mardi Grasin Tiki-jumala-veistosten tekijä ehdottaa Pirkanmaalle kansainvälistä moottorisahataidetapahtumaa

Erittäin historiallinen saavutus. Moottorisahataiteilija Juha Käkelä on saanut tehdä vuoden aikana peräti 80 Tiki-jumalaveistosta sekä 15 toteemipaalua Carnival Cruise Linen Turun telakalla rakennettavalle Carnival Mardi Gras -loistoristeilijälle. Teokset kaunistavat kahta baaria. Käkelä sanoo toimeksiannon olevan kunnianosoitus suomalaiselle ITE-taiteelle ja mahdollisuuden ITE-taiteilijoiden jatkotilauksiin. (Kuva: Rami Marjamäki)Suomalainen ja pirkanmaalainen moottorisahataide valloittaa maailmaa. ITE-taiteilija Juha Käkelä on toteuttanut viime kuukausien aikana kansainvälisesti merkittävän moottorisahataidetilauksen. Hän on toimittanut Turun telakalla valmistuvalle loistoristeilijälle Carnival Mardi Grasille peräti 80 Tiki-jumala-luomusta sekä 15 suurikokoista toteemipaalua. Kaksinkertainen moottorisahataiteen Suomen mestari sanoo toimeksiannon nostavan vihreän kullan maan ITE-taiteen merkittäväksi kehdoksi. Mies toivookin, että Pirkanmaa alkaisi järjestää kansainvälistä moottorisahataiteen suurtapahtumaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.