Toijalan Sataman terassin voisi siirtää ja saunoja rakennettiin aivan turhaan kaksi

Ensiksi, mistä kaupunki maksoi keskustan suunnitteluryhmälle, koska mitään ei ole tapahtunut? Toisin sanoen kaupunkilaisten verorahoilla kustannettiin se ihana visio, joka ei koskaan tapahdu.

Sitten surullisen kuuluisa Toijalan Sataman sauna, jota ei ammattilaiset jostain syystä osanneet rakentaa oikein.

Sauna, tuo rakennuskulttuurin ihanuus. Eikö Toijalassa osata rakentaa saunaa? Ei tarvitse mennä kuin Tampereelle Rauhaniemen kansankylpylään, niin voi ottaa mallia, miten yhteiskäytössä oleva sauna toimii ympäri vuoden ja suihkutiloissa on lukittavat ovet. Aivan turhaan Toijalassa rakennettiin kaksi saunaa, mikä on päättäjien tyhmyyttä.

Kiva, että saatiin terassi. Harmi vaan, että se on väärässä paikassa. Hellepäivänä se on ihmisten jonotushuone kioskille, ja tuolit ja pöydät ovat edelleen jossain pusikossa vinossa. Ihan vinkkinä vaan, siirtäkää terassi sivuun kioskin edestä järven rantaan kauniiseen maisemaan ja hankkikaa A-luvat, niin porukkaa käy myös illemmalla, onhan Satamassa myös veneyöpyjät.

Myös leirintäalue olisi toteutettavissa läheiseen pusikkoon, koska paikka on ihanteellinen myös matkailijoille. Lähellä on muun muassa luontopolku ja kaksi laavua.

Henri Hautamäki

Kirjoittajan mielestä Sataman terassi olisi hyvä siirtää rantaan. Arkistokuva: Mikko Peltoniemi.

Kommentointi on suljettu.