Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto vetää edelleen pisimmän korren, modernit Lempäälän ja Ylöjärven lukiot kasvattavat suosiotaan

Suomen toinen yrittäjyyslukio toimii Ylöjärvellä. Ylöjärven lukio on kerännyt paljon opiskelijoilta kiitoksia huippuajanmukaisista oppimisympäristöistään sekä tasokkaasta opetuksesta sekä erityisen vahvasta me-hengestä. Tiimioppiminen on päivän sana. Tämän kevään ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen yhteishaussa Ylöjärven lukio menestyi hyvin. Kaikki halukkaat eivät pääse sisälle. Vastaavanlainen tilanne on vetovoimaisella Lempäälän lukiolla, joka toimii Virta-kampuksella. (Kuva: Mika Hiltunen)Lempäälän Virta ja Ylöjärven Valo eli kaupunkiseudun modernit koulutuskeskukset vetävät hyvin opiskelijoita. Niissä toimiviin lukioihin on enemmän tulijoita kuin on aloituspaikkoja. Myös Tampereen seudun ammattiopisto Tredu sai juuri päättyneessä yhteishaussa ennätysmäärän eli 9 071 hakijaa. Lempäälän toimipaikassa oleva liiketoiminnan perustutkinto ja Ylöjärven toimipisteessä tarjottava autoalan perustutkinto lukeutuvat nuorten top-kärkeen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.