Koulutus ja työpaikat kohtaavat esimerkillisesti: Työnantajat korvamerkitsevät omansa Tredun autoalan opiskelijoista

Tredun autoala tarjoaa koko Suomen moderneimman oppimisympäristön huippuopetuksineen niin käytännössä kuin verkko-opetuksessakin. Tiimivastaava Erkka Javanaisen (oik.) ja opettaja Jerry Hiltusen sekä koko muulla työyhteisöllä on vankka autotekniikan osaaminen. (Kuva: Matti Pulkkinen)Kaikki Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta valmistuvat autokorinkorjaajat, ajoneuvoasentajat sekä automaalarit ovat arvostettuja ja haluttuja ammattilaisia työmarkkinoilla. Työnantajat korvamerkitsevät omat suosikkinsa jo näiden opiskeluvaiheessa, kun he tekevät hyvän vaikutuksen kesätöissä ja harjoittelujaksoilla. Tiimivastaava Erkka Javanainen ja opettaja Jerry Hiltunen iloitsevat koko työyhteisönsä panoksesta alan opetukseen. Tredun autoala tarjoaa maamme moderneimman oppimisympäristön huippuopetuksineen niin käytännössä kuin verkko-opetuksessakin. Koko työyhteisöllä on vahva autotekniikan osaaminen.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.