NELJÄ TÄHTEÄ: 70-vuotias käsikirjoittaja-ohjaaja saa juhlakakkunsa maistumaan uutuuskomediassa – Sami Hintsanen kerää pisteet kotiin hovimestari Hartikaisena

Sami Hintsanen (vas.) on torstai-iltana Tampereen Komediateatterissa kantaesityksensä saaneen Kakkua kerrakseen -näytelmän vetonaula. Takuuvarman viihdyttäjän kruunua kantava Hintsanen sanailee terävästi hovimestari Hartikaisena. Antti Mikkolan esittämän apulaispoliisipäällikkö Vanamon mahdollinen ylennys on juurena mehevälle tarinalle. Janne Kyyhkynen (oik.) rellestää Torsten "Thor" Saxenina. (Kuva: Harri Hinkka)Kakkua kerrakseen -uutuuskomedia on muusikko-näyttelijä Sami Hintsasen suurta juhlaa. Käsikirjoittaja-ohjaaja Rauli Jokelinin 70-vuotistaivalta ja 45-vuotista teatteriuraa juhlistava näytelmä ammentaa sanomansa ja sisältönsä omasta ajastamme. Keskiössä ovat yhteiskuntamme instituutiot: perhe, poliisi ja korkeat valtion viranomaiset. Torstai-iltana Tampereen Komediateatterissa kantaesitetty Kakkua kerrakseen täyttää kaikki korkeatasoisen farssin tunnusmerkit. Suomalaiset saavat nauraa itselleen lisää vuosia ja pitkää ikää kevätnäytäntökaudella.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.