Tiistaiseurassa puhutaan eläimistä

Eläimet voivat olla villejä ja vapaita, kesyyntyneitä lemmikkejä ja paljon muutakin. Eläimistö perinteisessä maalaisympäristössä on erilaista verrattuna kaupunkimaisissa olosuhteissa pidettyihin lemmikkeihin. Vapaassa luonnossa elävät eläimet ovat oma lukunsa.

Eläinten käyttäytyminen on aina kiinnostanut ihmisiä, ihmiskunta on aina käyttänyt eläimiä hyödykseen monin erilaisin tavoin. Eläimillä on oma tapansa viestittää tarkoituksiaan toisilleen ja ympäristölleen. Ne voivat käyttäytymisellään hellyttää ja pelottaa. Mitä eläimet ovat meille käyttäytymisellään kertoneet, mitä olemme voineet niiden viestinnästä ymmärtää? Tämäntapaisista aiheista käydään keskustelua Tiistaiseurassa, joka kokoontuu Seniorituvalla Toijalan Kirkkotori 6:ssa tiistaina 26.11. kello 15.