Ratsaille ihmiset!

Kirjallisuuden taruhenkilön mietteet perustuivat oletuksiin,  kun taas nykypäivän todellisuudessa ihmisillä on paljon tietoa ammennettavana asiasta.

Näinä päivinä erään mahtavimman uskonnon muodostavat tuulivoimauskovaiset. Tätä kun kritisoit, esität faktoja tai vain levität tietoa asiasta sinut leimataan. Se on melkein yhtä huonoa kuin olla ilmastomuutoskieltäytyjä. Tästä tuskin selviää rangaistuksetta. Jos toimintani olisi tapahtunut noitavainojen aikaan niin olisin tullut poltetuksi roviolla.

Viimeistään nyt on ihmisten aika satuloida Rosiantensa ja paneutua kaikkeen tuulivoimaa käsittelevään aineistoon; melu, terveys, putoavat kiinteistöjen arvot, stressaantuneet ihmiset ja eläimet ym. seikat.

Don Quijotella oli ihana Dulcinea puolustettavanaan, meillä se on Akaan Karhunrahkan lisäksi koko kuntamme kehitys ja kuntalaistemme terveys. Mitä enemmän tietoa haette, aiheuttaa se yhä tiukemman otteen peitsestänne.

Tuulivoimauskovaisten keskittymät sijaitsevat suurissa kaupungeissa tai ainakin riittävän etäisyyden päässä sijaitsevista tai suunnitteilla olevista voimaloista. Oman vahvan joukkonsa heissä muodostavat ”kun kolikko kirstuuni kilahtaa” -herännäiset. Tämän uskontokunnan edustajia et kuitenkaan löydä montakaan maaseudun ja luonnonrauhaa rakastavien ihmisten keskuudesta.

Tapio Kivistö

Akaa