Viisi tähteä: TTT:n Juhannustanssit yllättää siveellisyyden sipuliudellaan – näyttelijätyö, musiikki, koreografia ja valaistus kertovat juhlijoiden maailman olevan raiteiltaan

Samuli Nordbergin suunnittelema koreografia on kerrassaan innostava Tampereen Työväen Teatterin Juhannustansseissa. Myös Eero Auvisen valoratkaisut ovat nerokkaita; ne kuljettavat katsojaa tunteista tunteisiin. (Kuva: Tampereen Työväen Teatteri)Katsojien reaktiot eivät yllätä. Juhannustansseista poistuvista teatterivieraista jotkin olisivat halunneet heittää näyttelijöitä mädillä tomaateilla, ja he kailottavat äänekkäästi tunnekuohunsa julki. Jotkin ovat ekstaasissa, koska käsikirjoittaja Juho Gröndahl, ohjaaja Linda Wallgren, säveltäjä Joonas Mikkilä ja valosuunnittelija Eero Auvinen takasivat vauhdin ja vaaralliset tilanteet. Muutamat jäivät kaipaamaan kunnon naintikohtauksia, joihin kirjailija Hannu Salaman romaani olisi antanut vapaat kädet. Yleisöllä riittää puhuttavaa, tämä on varmaa.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.