2020-luvun pirkanmaalainen mediatalo on yhtä yllätyksellinen kuin muinainen A. & P. Sirénin Hedelmä-, Herkku- ja Siirtomaatavarainkauppa – monikanavaisuus digi- ja paperisisältöineen kiehtoo kustantajia Olli, Milla ja Hannes Siréniä

Toimitusjohtaja, kustantaja Olli Sirén sekä hänen lapsensa Milla ja Otto kulkevat vakaasti Martti-isän ja -isoisän ja Aarne-vaarin ja -isoisoisän viitoittamaa tietä, jolla tunnistetaan ja tartutaan toimeen ajan vaatimusten hengessä. Perinteikkäät paikallissanomalehdet laajentavat toimintaansa nyt rytinällä digimaailmaan. Sirénin mediaryppääseen kuuluvat paikallislehdet Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Sydän-Hämeen Lehti sekä Ylöjärven Uutiset ja paikallisradiot SUN Radio sekä FUN Radio ja kauppakeskusten äänimainontayhtiö Mall Voice. (Kuva: Sami Rievinen/ Valokuvaamo Klik)Toisen polven pirkanmaalaisella kustantajalla on purtavanaan arvoituksellinen pähkinä. Pirkanmaan Lehtitalon pääomistaja Olli Sirén auraa tietä viidelle juurevalle paikallissanomalehdelle luottaen perinteiseen paperiaviisiin ja uskoen moderniin verkkomaailmaan voimakkaasti kasvavine digisisältötarjottimineen. Median monialayrittäjä rakentaa toimintansa luotettavan ja paikallisesti kiinnostavan sisällön varaan. Mies räväyttää reviirinsä sateenvarjoksi Suomen ensimmäisten mainos- ja paikallisradioiden joukkoon lukeutuvan SUN Radion, jolla voimakkaasti kehittyvää ja kasvavaa maakuntaa pidetään eetterissä paikallisesti asiallisena.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.