Orivesi ja Juupajoki tarjoavat hedelmällisen reviirin paikallislehdelle – Oriveden Sanomien omistajat halusivat turvata aviisin tulevaisuuden

Hannu Hakala ja Vesa Kangas ihastelevat Oriveden Sanomien näytenumeroa vuodelta 1926. Ensimmäinen lehti osoittaa, että paikkakunnalla oli vireää elämää ja toimintaa. Oriveden Sanomat on nyt 93-vuotias aviisi, joka on hyvässä iskukunnossa. (Kuva: Matti Pulkkinen)Oriveteläiset ja juupajokelaiset arvostavat 93-vuotiasta paikallislehteään niin paljon, että he ovat ristineet aviisinsa Puolen Suomen Sanomiksi. Oriveden Sanomat kuuluu lokakuun ensimmäisestä päivästä lähtien Pirkanmaan Lehtitalon mediaperheeseen. Oriveden Sanomalehti Osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja Hannu Hakala ja työnsä toimitusjohtaja-päätoimittajana omasta halustaan omistajavaihdokseen päättänyt Vesa Kangas korostavat, että Orivesi ja Juupajoki tarjoavat lehden toimittamiselle herkullisen ympäristön.
TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
AS DIGI tutustumistarjous 8 viikkoa 3,90 €.