Jehovan todistajilla on aluekonventti Tampereella

 

Konventtikuvan Tampereen Messu- ja urheiluksekuksessa. Kuva Jouni Pystö

Jehovan todistajien aluekonventteja järjestetään Suomessa tänä kesänä seitsemällä kielellä viidessä kaupungissa. Todistajien seurakunnat Akaasta kokoontuvat Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen 14.–16. kesäkuuta. Pirkanmaan vuoden suurimpaan tapahtumaan odotetaan 5000 henkilöä päivittäin. Konventin teemana tänä vuonna on: Rakkaus ei koskaan häviä-

Vuoden 2019 aluekonventin ohjelmassa käsitellään sitä, mitä apua Raamatun periaatteista on jokapäiväisessä elämässä. Esimerkiksi sunnuntaina kuultavassa esitelmässä ”Mistä voi löytää aitoa rakkautta vihan täyttämässä maailmassa?” kerrotaan, miten rakkaus voi auttaa pääsemään eroon ennakkoluuloista ja vihasta.

Konventtipaikalle koottavan suuren led-näytön avulla voidaan tilaisuuksissa seurata myös ohjelmaan sisältyviä videoita, kaksiosaista elokuvaa kuningas Josian elämästä sekä uusien todistajien kastetilaisuutta, joka järjestetään lauantaina Pyynikin uimahallissa.

Todistajat kutsuvat parhaillaan kiertäen kaikkia Akaan alueiden asukkaita kanssaan tämän kesän aluekonventtiin. Käynnissä olevan kampanjan aikana tullaan painettuja kutsuja jakamaan yksistään Suomessa satoja tuhansia. Kaikkiin konventteihin on vapaa pääsy, eikä niissä kerätä kolehtia. Konventtipaikat ja ajat, ohjelmalehtinen ja konventteja esittelevä video löytyvät verkkosivustolta jw.org/fi.

 

Leena ja Seppo Loponen esittelykärrytyössä Toijalan rauatieasemalla. Kuva Kauko Koskinen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.