Toijalan Pallo-49 voitti Lammin Vedon nurmella

Toijalan Pallo-49 pääsi lauantaina pelaamaan mielialustalleen Toijalan Keskusurheilukentälle, jossa joukkue nappasi heti myös kauden avausvoittonsa. Vieraaksi nelosen otteluun saapunut puhtaan pelin joukkue Lammin Veto sai poistua kentältä 4–3 (3–2) hävinneenä. Yleisöä oli kourallinen, joka näki ansaitun kotivoiton.

Pelin hallinta oli Topalla, mutta selkeämpää eroa ei vielä vastustajasta osattu ottaa. Peli kohenisi enemmän, mikäli permanenttikokoonpanolla päästäisiin pelaamaan useammin. Nyt mukaan saatiin odotettua tulivoimaa, kun Mikko Alahäivälä ja Jussi Nyström pelasivat kauden avauspelinsä. Nyström vastasikin kahdesta osumasta. Muut kotijoukkueen maalintekijät olivat Ere Salmi ja Teppo Tenkanen. Vedon maaleista vastasivat Arran Aakkula kahdesti sekä Heikki Hätönen.

Peli ei ollut mitenkään kuuma tai ruma, mutta varoituksia jaettiin silti kuusi: neljä kotijoukkueelle ja kaksi vieraille.

Palkintoraadin muodostivat Kim Lingman ja Jukka Saari, joiden valinnat olivat: TP-49 Jussi Nyström ja Veto Arran Aakkula.

Raati jakoi myös tähdet Toijalan Pallon parhaille: 3 Jussi Nyström, 2 Teppo Tenkanen, 1 Jirka Järvi.

Toijalan Pallo-49:n kokoonpano: Juho Laine, Ere Salmi, Toni Niskala, Jussi Nyström, Janne Hevonoja, Akseli Sormunen v, (84. Juuso Virtanen), Mikko Alahäivälä, Jirka Järvi v, (75. Joonas Pietikäinen), Jesse Järvi (C) v, Teppo Tenkanen v, Petri Jouppi (90. Eeli Jokinen).

Topa kohtaa TamU/2:n keskiviikkona

Toijalan Pallon seuraava vastustaja on Tampere Unitedin kakkosjoukkue. Neljällä voitolla sarjan aloittanut TamU/2 tulee Toijalan Keskusurheilukentälle keskiviikkona.

Topan mielialusta on hyvä lähtökohta peliin. Toki TamU/2 on jo kokenut nelosen tahkoaja ja ehdottomasti kuuluu lohkon parhaimmistoon. Peli alkaa kello 18.30.

Topan naisjoukkueella vaikeaa

Vaikeaa alkukautta naisten nelosessa pelaava Toijalan Pallo-49:n naisjoukkue sai taas kovaa koulutusta lauantaina. Tällä kertaa kouluttajana toimi Ylöjärven Ilves. Ilves vei kotiottelunsa pisteet 5–0-voitolla. Toijalan Pallolla on neljän pelin jälkeen yksi piste.