Toijalan Pallo-49 kaatoi futsalissa selvästi Nokian Palloseuran

Raamikas Joonas Thomas ampui Topalle kolme maalia, futsalin kakkosen ottelussa Nokian Palloseuraa vastaan.

Toijalan Pallo-49:n vahvat otteet kotona jatkuivat sunnuntaina 13. tammikuuta futsalin kakkosessa. Nyt Toijalan Monitoimihallilla kaatui selkein 8–4 (5–1) -numeroin Nokian Palloseura.

Topalle viides kotivoitto

Kun Topa sai koneensa kunnolla käyntiin avausjakson puolivälissä, ottelussa mentiin täysin kotijoukkueen tahdissa. Komeat maalit seurasivat toisiaan. Puoliaikatuloksesta 5–1 aina lukemiin 7–1 vieraat eivät tekopaikoilla herkutelleet. Kolmisen minuuttia kestäneessä löysässä jaksossa, Topa päästi vieraat kaventamaan kolmesti. Kotijoukkueen päätösmaali 20 sekuntia ennen päätössummeria varmisti Topan viidennen kotivoiton.

Maaleja Topalle tekivät Joonas Thomas 3, JukkaPekka Jyrämö 2, Mikko Tromstedt 2, Ilari Rantala 1.

Sijalla neljä oleva Topa pelaa seuraavan pelinkin kotikentällä. Sunnuntaina 20.1. kello 12.45 Toijalan Monitoimihallilla vastaan asettuu Parolan Visa.

Päivä alkoi suru-uutisella

Futsalin kakkosen ottelussa Toijalan Pallo-49-Nokian Palloseura kotijoukkue pelasi surunauhat käsivarsissaan. Tällä kunnioitettiin edesmenneen Jarmo Pirttijoen muistoa.

Toijalan Pallon ja Nokian Palloseuran ottelu aloitettiin hiljaisella hetkellä, kun paikallaolleet kunnioittivat edellisyönä edesmenneen Jarmo Pirttijoen muistoa. Niin yleisurheilu- kuin jalkapallokentillä vahvan ja laajalti tunnetun urheilupersoonan uuvutti lopulta pitkäaikainen sairaus. Kotijoukkue pelasi ottelun surunauhat käsivarsissaan.