Koivulakodissa laulettiin ja tanssittiin vanhustenviikolla

Viialan Eläkkeensaajien lauluryhmä Huru-Ukot kävi laulamassa Koivulakodilla. Säestäjänä oli Kari Pakkala.

Valtakunnallisen vanhustenviikon teema Iloa toimeliaisuudesta näkyi Koivulakodissa useina vierailuina. Alkuviikosta ikäihmisten ryhmäkoti sai vieraita seurakunnasta hartauden sekä laulujen kera. Seurakunnan vierailut ovat säännöllisiä kuukausittain odotettavia tapahtumia.

Loppuviikosta Viialan Eläkkeensaajien Huru-Ukot täydennettynä parilla naisella esittivät Kari Pakkalan säestyksellä vanhoja tuttuja lauluja, jotka toivat mukavasti muistoja asukkaiden mieleen. Viikon kohokohtana Viialan Eläkkeensaajien senioritanssijat pyörähtelivät erilaisia salonkitansseja ohjaajansa Hilkka Heinosen johdolla.

Laulut sekä elämänkaaren varrelta tutun musiikin kuuntelu tuovat vanhuksille ja muistisairaille mieleen muistoja, ja ovat myös rauhoittumisen keino. Koivulakodissa kuunnellaan sekä katsellaan paljon musiikki- ja tanssiohjelmia.

Viikko päätettiin sunnuntaina muistelemalla vanhoja sananlaskuja.

Anne Vankka

Koivulakodin väki sai vanhustenviikolla nauttia erilaisista esityksistä. Kuvassa Koivulakodin asukkaat Lyydia Mäkinen (vas.), Taina Leppänen, Anja Nurmi, Aulikki Säteri, Lilja Lundhal sekä lähihoitaja Tanja Routakangas.
Kuvat Anne Vankka
Viialan Eläkkeensaajien senioritanssijat esittivät asukkaille salonkitansseja.