Topan naisjoukkueella edelleen yksi voitto

Toijalan Pallo-49:n naisjoukkueen pistetili ei lisääntynyt, kun joukkue kohtasi sarjakakkosen Peli-Pojat-70:n Akaan Keskusurheilukentällä. Sunnuntaina 3. kesäkuuta kuumassa kelissä pelatussa nelosdivisioonan ottelussa mentiin puoliajalle 2–2 lukemissa. Topan maaleista vastasivat Elina Pirttijoki ja Roosa Huilla.

Tunnin kohdalla Elina Pirttijoki vielä tasoitti toisella maalillaan lukemat 3–3:een, mutta PP:n asema sarjakakkosena vankistui, kun joukkue maalasi vielä kahdesti. Vierasvoitto meni siis tamperelaisille meni siis maalein 3–5. Topa on viiden ottelun jälkeen sarjataulukossa sijalla seitsemän.

Viialan Peli-Veikot on lohkonsa kärjessä

Akaan miesjoukkueiden hierarkiassa on kakkosena kuutosdivisioonan Kylmäkosken Veikot. Kuutosdivisioona pelataan kahdessa lohkossa, ja Veikot pelaa ykköslohkossa.

Tasapaksuhko on ollut joukkueen alku. Seitsemän ottelua on tuottanut seitsemän pistettä. Kahdentoista joukkueen lohkossa Veikot on sijalla kahdeksan.

Seiskadivisioonan sarjakauden on sen sijaan aloittanut vakuuttavasti Viialan Peli-Veikot. Neljä ottelua on tuottanut neljä voittoa. Tällä sarjatasolla pelataan kolmessa lohkossa. Lohkossa kaksi, jossa ViiPV pelaa, on kahdeksan joukkuetta.

ToPa kohtaa perjantaina Ikaalisten Urheilijat

Toijalan Markkinat kerää taas kansaa keskustan tuntumaan tulevan perjantain ja lauantain aikana. Perjantain markkinapäivän jatkoksi on tarjolla myös Toijalan Pallo-49:n edustusjoukkueen sarjaottelu. Matsi Tampereen piirin nelosdivisioonan sarjapisteistä käydään TP-49:n ja Ikaalisten Urheilijoiden välillä.

Topalla on kuudesta sarjaottelusta koottuna kymmenen pistettä, ja sarjasijoitus on neljäs.

IkU:lla on ollut selvästi vaikeampaa. Seitsemän peliä on tuottanut vain neljä pistettä, jotka oikeuttavat sijalle yhdeksän. Joukkueita tässä sarjassa on yksitoista. Peli Akaan Keskusurheilukentällä alkaa kello 18.