Merja Lehtonen lahjoitti voittamansa Mauno-rollaattorin kotihoidolle

Toijalan Kuntokeskuksen yrittäjä Sirkka Salminen (vas.) kertoo, että rollaattoriarvontaan osallistui saavillinen arpalipukkeita. Maunon voitti yhden lapun täyttänyt Merja Lehtonen, joka luovutti voittonsa edelleen Akaan kotihoidolle. Lahjoituksen vastaanotti kotisairaanhoitaja Piritta Karttu.

Toijalan Kuntokeskus arpoi Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi arpalipun täyttäneiden asiakkaidensa kesken sinivalkoisen, sarjanumeroidun Suomi 100 Mauno -rollaattorin, jonka voitti Merja Lehtonen. Voitosta kuultuaan Lehtonen päätti lahjoittaa rollaattorin eteenpäin Akaan kotihoidolle.

Mauno-rollaattorin vastaanotti maanantaina kotisairaanhoitaja Piritta Karttu. Kotihoito tulee lainaamaan rollaattoria lyhytaikaiseen käyttöön, jolloin se pääsee palvelemaan useita asiakkaita.

Merja Lehtonen kertoo arvostavansa kotihoidon tekemää työtä, joka tuli tutuksi Timo-puolison sairauden myötä. Timo Lehtonen kuoli kotonaan marraskuussa.

– Meillä on upea kotisairaanhoito ja kotisairaala, josta mekin saimme vuosien mittaan apua useamman kerran kotiin ja joka hoiti Timon saattohoidon hyvin ja ammattitaidolla. Työntekijät ovat asiantuntevia ammattilaisia, mutta ihmiset eivät välttämättä tiedä siitä eikä osaa sitä käyttää, Merja Lehtonen sanoo.

Toijalan Kuntokeskuksen yrittäjä Sirkka Salminen kertoo, että asiakkaat saivat täyttää rollaattoriarvonnan arpalippuja kolmen kuukauden ajan ilman rajoitusta. Arpalippuja kertyi 20 litran saavillisen verran. Merja Lehtonen on käynyt kuntosalilla viikoittain, mutta arvontaan hän osallistui vain yhdellä arpalipukkeella.

Sinivalkoisen Mauno-rollaattorin on valmistanut raumalainen Tukimet Oy. Kotihoidon asiakkaiden käyttöön tulevan rollaattorin numero on 429.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?