Riitta Suominen jatkaa Akaan Seudun Kuulon puheenjohtajana

Akaan Seudun Kuulon edustajat, puheenjohtaja Riitta Suominen (vas.) ja varapuheenjohtaja Mervi Sundell vastaanottivan 45-vuotisjuhlan alla muun muassa Toijalan Seudun Vanhainkotiyhdistyksen puheenjohtajan Sauli Turjan tervehdyksen.

Akaan Seudun Kuulo ry:n puheenjohtajana jatkaa ensi vuonna Riitta Suominen. Mauri Pakkanen toimii sihteerinä, Mervi Sundell varapuheenjohtajana sekä KLP-vastaavana (kuulolähipalvelu) ja Paula Kuvaja rahastonhoitajana. Riitta Kiiveri on emäntä ja jäsenkirjuri.

Kuuloyhdistys valitsi kaikki erovuoroiset hallituksen jäsenet uudelleen, mutta niin sanoitusta jatkavista Paula Kuvaja ja Tapani Lampela halusivat siirtyä varajäseniksi kiireisiinsä vedoten. Matti Nykänen jatkaa ja Rauno Mäkinen siirtyi varsinaiseksi jäseneksi jatkaen matkavastaavana. Uutena hallitukseen tulee Seija Korkiakangas.

Toiminnan tarkastajiksi valittiin Raija Haapanen ja Eero Lehtonen ja varalle Meria Mäkinen ja Seija Salo.

Yhdistys jatkaa kuulolähipalvelua entisessä laajuudessa. Tavoitteena on löytää siihen mukaan lisää toimijoita erityisesti Viialasta ja Kylmäkoskelta. Myös Kuuloauto vierailee yhdistyksen alueella. Auton aikataulut selviävät alkuvuodesta. Yhdistys ilmoittaa toiminnastaan muun muassa Akaan Seudun MeNyt-palstalla ja Akaan Seudun Kuulo ry.n Facebooksivulla.

Korjaus

Akaan Seudun Kuulon 45-vuotisjuhlajutussa (AS 8.11.2017) palkittavissa oli virhe. Kaija Vesanen sai hopeisen ansiomerkin sai .

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?