Hannu Järvinen allekirjoitti eilen valtuuston pöytäkirjan

Hannu Järvinen kieltäytyi ensin allekirjoittamasta valtuuston pöytäkirjaa mutta päätyi lopulta eilen allekirjoittamaan sen.

Valtuutettu Hannu Järvinen (sd) on eilen maanantaina allekirjoittanut 9.10. kokoontuneen valtuuston pöytäkirjan. Kokouksessa valtuusto hyväksyi Mäntymäen vanhainkodin myynnin Esperi Care Oy:lle äänin 22–13. Asia menee vielä kaupunginhallitukseen.

Tarkastusvuorossa ollut Järvinen kieltäytyi ensin allekirjoittamasta pöytäkirjaa, koska hän piti valtuuston päätöstä laittomana. Järvisen mukaan asia kuuluu kaupunginhallituksen toimivaltaan eikä valtuuston.

Järvinen kertoo päätyneensä allekirjoittamaan pöytäkirjan yleisen painostuksen takia.

– Edelleen olen sitä mieltä, että tietoa on jaettu vajavaisesti näinkin suuressa ja merkittävässä asiassa. Tällaisissa asioissa pitäisi peilata sitä, mitä vaikutuksia päätöksellä on meidän talouteen. Jäähän nyt vuokratuloja saamatta vanhuksilta, Järvinen toteaa.

Jos Järvinen ei olisi allekirjoittanut valtuuston pöytäkirjaa, se olisi tarkastettu seuraavassa valtuuston kokouksessa.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>