Mäntymäen myynti Esperi Care Oy:lle uudelleen hallituksessa

Akaan valtuusto päätti viime helmikuussa, että Mäntymäen tehostetun palveluasumisen palvelut kilpailutetaan. 

Akaan vs. kaupunginjohtaja BriittaLiisa Sinivuori esittää toistamiseen kaupunginhallitukselle Mäntymäen vanhainkodin myyntiä Esperi Care Oy:lle. Ensi tiistaina kokoontuva kaupunginhallitus käsittelee asian uudelleen mahdollisten valitusten ja sanktioiden minimoimiseksi.

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 12.9. äänin 4–7 keskeyttää Mäntymäen myyntiä koskevan kilpailutuksen, koska keväällä tehty esitys on perustunut sen aikaisiin sote-ratkaisuihin, jotka ovat nyt muuttuneet. Vs. kaupunginjohtaja sekä myyntiä kannattaneet jättivät asiassa eriävän mielipiteen.

Hankintalain mukaan hankintamenettely voidaan keskeyttää vain todellisesta ja perustellusta syystä.

– Akaan kaupunginhallituksen 12.9.2017 § 301 tekemän keskeyttämispäätöksen lyhyet perustelut muodostavat riskin. Näitä riskejä ei pystytty 12.9.2017 kokouksessa tiedostamaan, joten asia tulee käsitellä uudelleen mahdollisten valitusten ja sanktioiden minimoimiseksi, ensi tiistain kokouksen valmistelutekstissä todetaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?