Hunajahulinat-jalkapalloturnaus pelattiin Toijalassa ja Viialassa

Junioreiden Hunajahulina-turnaus vietiin läpi sateisesta säästä huolimatta.

Akaan hunajaviikkoihin kuuluva junioreiden jalkapalloturnaus saatiin hyvin läpivietyä, vaikka kelit eivät ihan kesäiset olleetkaan.

Toijalan Pallo-49:n 26. elokuuta järjestämä turnaus pelattiin kolmessa ikäluokassa. Poikien 10- ja 11-vuotiaiden ikäluokat, pelasivat pelinsä Toijalan Keskusurheilukentällä. Yhdeksänvuotiaat pojat pelasivat puolestaan Viialan Urheilukentällä.

Pienempien sarjaa Viialassa hallitsi täysin Tampere Football Academyn joukkue voittaen kaikki pelinsä. Kakkonen oli Säynätsalon Riento. Kolmanneksi pelasi Parolan Visa. Kuuden joukkueen sarjassa Toijalan Pallo-49 sijoittui neljänneksi.

Toijalassa Pojat 10-sarjan loppuottelussa Säynätsalon Riento kaatoi Ylöjärven Ilveksen. Pronssi meni Lempäälään LeKi-futikselle. Mitaliottelussa kaatui FC Loppi. TP-49 oli kahdeksan joukkueen sarjassa kuudes.

Menestystä järjestävälle seuralle tuli vanhimmassa ikäluokassa. TP-49 valkoinen voitti oman alkulohkonsa, ja TP-49 puolestaan omansa. Finaalissa TP-49 otti 3-0 voiton valkoisista. Pronssille pelasi Ylöjärven Ilves. Tässäkin sarjassa pelasi kahdeksan joukkuetta.