Jalkapallosarjoissa alkavat syyskierrokset

Tämän kesän Tampereen piirin jalkapallosarjat alkavat kääntyä syyskierroksien puolelle. Vaikka sana syksy mielletäänkin vuoden kääntymiseksi lopuilleen, niin kesäkauden palloilusarjoissa, kuten juuri jalkapallossa, se tarkoittaa ratkaisujen aikaa. Tällöin pelataan niin mitaleista, kuin sarjapaikoistakin.

Topan miehet ja naiset ovat kärkivauhdissa. Miesten nelosdivisioonassa Toijalan Pallo-49 lähtee kolmen viikon sarjatauon jälkeen pidentämään viiden peräkkäisen ottelun tappiotonta putkeaan. Topa on sarjassa viidentenä, ja kohtaa perjantaina 28 heinäkuuta vieraskentällä sarjakolmosen Tervakosken Padon.

Myös Topan naisjoukkueen sarjataso on nelosdivisioona. Joukkue on kakkosena lähdettäessä syyskierrokselle. Valmentajansa Miko Heikkilän mukaan ykkössija sarjan päätteeksi on realistinen tavoite joukkueelle. Topa vääntää syyskauden alkajaisiksi sarjan ykköspaikasta kotiottelussa 5.8. Tervakosken Padon kanssa.

Topan ikämiesjoukkue on toisena KKI-45 ykkösdivisioonassa. Topa onkin kärkijoukkueen Hämeenlinnalaisen HJS:n ykköshaastaja mestaruudesta pelattaessa.

ViiPV ja KylVe pärjäävät seiskassa

Täksi kaudeksi perustettu seiska-divisioona on piiriin alin kilpasarja miehille. Sarjan puolivälissä Viialan Peli-Veikot on kolmantena, ja Kylmäkosken Veikot neljäntenä. Molemmat joukkueet ovat kuusi pistettä johtavaa Janakkalan Pallon kakkosjoukkuetta jäljessä. Sarjan hännillä yhdellä tasapelillä on FC Mietokastike.

Aikuissarjassa pelaa myös ViiPV:n Pallopimut omaa naisten 7 vastaan 7 sarjaansa. Pisteitä ei vielä ensimmäiseen viiteen peliin ole tullut.

21 juniorijoukkuetta

Juniorijoukkueita Akaasta piirin eri ikäluokissa pelaa 21 joukkuetta. Näistä neljä on mukana sarjoissa, joissa myös sarjataulukot lasketaan.

TP-49 joukkue  ansaitsee huomiota pojat 15 v 7v7 sarjassa. Vahvat esitykset kevätkierroksella ovat tuoneet pelkkiä voittoja. Niitä on kertynyt viisi kappaletta.

Syksy siis tulee vääjäämättä vastaan. Uskotaan että kauden päätteeksi monen positiivisen asian lisäbonuksena akaalaisjoukkueille tulee myös mitaleita. Ainakin töitä lajin kehittymiselle tehdään kovasti.

 

Jukka Koskinen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?