HAMKista valmistuneita

Hämeen ammattikorkeakoulutusta valmistuu 16.6.2017 yhteensä 226 uutta osaajaa. Akaalaisia valmistui neljä.

Puutarhatalouden koulutusohjelmasta hortonomiksi (AMK) valmistuivat Miisa Kankaanpää ja Jenni Mieto.

Yhteiskuntatieteiden-, liiketalouden- ja hallinnonalalta englanninkieliseltä linjalta: Degree Programme in Business Management and Entrepreneurship, tradenomi (ylempi AMK), Master of Business Administration valmistui Nea Yalçin.

Sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen koulutuksesta sosionomiksi (ylempi AMK) valmistui Kaija Vauto.

Hämeen ammatillisen korkeakoulutuksen ja tutkimuksen säätiö jakoi 16.6. valmistujaisissa stipendejä laadukkaille opinnäytetöille. Säätiön stipendin sai yhteensä 20 opinnäytetyötä. Akaalaisista Laadukas opinnäytetyö -stipendin sai hortonomiksi valmistunut Miisa Kankaanpää opinnäytetyöllään Kasvinsuojeluaineen hyväksyminen Suomessa. Case: kaliumkarbonaatti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?