Viialan Yrittäjät palkitsi Akaa-Volleyn Tahto-patsaalla

Viialan Yrittäjien Tahto-patsas meni tänä vuonna Akaa-Volleylle.

Viialan Yrittäjät palkitsi paikkansa Mestaruusliigassa varmistaneen Akaa-Volleyn Tahto-patsaalla lauantaina Viialan markkinoilla. Valintaperustelujen mukaan Akaa-Volley on toiminnallaan tehnyt paikkakuntaa positiivisesti tunnetuksi jopa maanlaajuisesti. Joukkue on myös tehnyt määrätietoista työtä lajin parissa vuosien ajan asettaen tavoitteensa korkealle.

– Välillä on ollut parempaa menestystä, välillä huonompaa. Tunneskaalaa on siis eletty laidasta laitaan. Tänä vuonna he saivat joukkonsa koottua mahtavasti ja kaikki onnistui hyvin, Viialan Yrittäjien varapuheenjohtaja Tuija Haavisto totesi puheessaan.

Akaa-Volleyn puheenjohtaja Teemu Salmisen mukaan tämä vuosi on ollut hieno taival kulkea joukkueen mukana ja seurata heidän hyviä elkeitään.

– Vaikeuksia on ollut, mutta ne on voitettu. Sitä kautta olemme saavuttaneet tässä kohtaa unelmamme. Nousu mestaruusliigaan tekee huikeita akaalaiselle lentopalloilulle, Salminen sanoi.