Akaan Seutu lahjoitti kaulaliinapinon seurakunnan diakoniatyölle

Akaan seurakunnan diakonin Aila Laaksosen mukaan kaulaliinat jaetaan ihmisille tarpeeseen. – On tärkeää, että oikeat asiat menevät oikeille ihmisille, Laaksonen toteaa.

Akaan Seudun kaulaliinakilpailun osanottajilla oli mahdollisuus lahjoittaa työnsä Akaan seurakunnan diakoniatyölle jaettavaksi tarvitsijoille. Hyväntekeväisyyteen lahjoitettavia kaulaliinoja kertyi 11 kappaletta, jotka vastaanotti diakoni Aila Laaksonen. Laaksonen lähettää tekijöille kiitokset lahjoituksesta.

Aila Laaksonen kertoo, että kaulaliinat jaetaan joululahjoina vähävaraisille perheille.

– Yllättävät paljon on nuoria, jotka eivät osaa kutoa. Yksinhuoltajaäiti ei taas pysty kutomaan tai on sairautta, joka estää kutomasta. Lisäksi langat ovat kalliita, niitä ei niin vaan osteta pienillä rahoilla, Aila Laaksonen toteaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?