Onni suosi lempääläistä

Pirkanmaan lehtitalon paikallislehtien tilaajien kesken arvottiin iPhone

Sini Sorjonen voitti Pirkanmaan lehtitalon arvonnassa iPhonen. Kuva: Katariina Onnela.

Pirkanmaan lehtitaloon kuuluvien Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden ja Ylöjärven Uutisten tilaajien kesken suoritetussa arvonnassa iPhonen voitti Sini Sorjonen Lempäälästä.

– Menin heti lottoamaan, Sorjonen kertaa voiton jälkeisiä tapahtumia.

Akuuttia tarvetta uudelle puhelimelle Sini Sorjosella ei juuri ollut, koska kuusi vuotta vanha edellinen puhelin oli juuri muutama kuukausi sitten päivitetty tuoreempaan malliin. Perheessä on kuitenkin eskarilainen, joka saattaa nyt saada äidin puhelimen käyttöönsä, jos Sini Sorjonen päätyy opettelemaan iPhonen saloja.

Katariina Onnela

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?