Nordean Akaan konttori supistaa kesäkaudeksi aukioloaikaansa

Nordean Akaan konttorin aukioloajat muuttuvat 24.4. alkaen.

Nordean Akaan konttorin aukioloaika muuttuu 24.4. alkaen kesäkaudeksi, jolloin konttori on avoinna kahtena päivänä viikossa. Ajanvarauksella neuvottelutapaamisia voi sopia kaikkina arkipäivinä ja myös silloin, kun konttori on muuten kiinni.

Akaan konttori on avoinna ja tarjoaa neuvontaa ilman ajanvarausta maanantaisin ja torstaisin kello 10–16.30. Tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin Akaan konttorin ovet ovat kiinni. Konttorinjohtaja Matti Fagerlundin mukaan kesäkauden aukioloajat ovat voimassa syyskuun loppuun.

Myös Valkeakosken konttori supistaa kesäkaudeksi aukioloaikojaan. Konttori on avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10.00–16.30. Maanantaisin ja torstaisin Valkeakosken konttorin ovet ovat kiinni.

– Asiakkaiden tarpeet ja asiointitavat pankkipalveluissa ovat muuttuneet paljon viime vuosina. Uusia asiointitapojen ja kanavien suosio kasvaa kovalla vauhdilla ja samalla konttorissa käynnit ovat vähentyneet. Suurin osa asiakkaistamme haluaa hoitaa päivittäiset pankkiasiat pääasiassa verkossa, mobiilisti, korteilla tai puhelimitse. Tapaamisia sovitaan yhä useammin säästämisen tai asunnon hankintaan liittyvissä aiheissa, sanoo konttorinjohtaja Matti Fagerlund.

Matti Fagerlundin mukaan säästäjä- ja asuntoluottoasiakkaiden määrä Akaan ja Valkeakosken konttoreissa on kasvussa ja asiakkaat haluavat keskustella asioistaan rauhassa kotona tai konttorissa.

– Keskitämme jatkossa Valkeakosken ja Akaan yleisneuvonnan konttorien kesken määrätyille päiville, jolloin paikalla on enemmän henkilökuntaa asiakaspalveluun ja neuvontaan. Opastamme konttorissa myös uusien asiointikanavien, maksutapojen ja ratkaisujen kuten tunnuslukusovelluksen ja tunnuslukulaitteen käyttöönotossa, Matti Fagerlund kertoo.

Lue lisää aiheesta:

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?