Majatalon pääsiäismessu Viialan kirkossa

Iloista pääsiäisen ylösnousemusjuhlaa vietetään Viialan kirkolla Majatalon pääsiäismessussa 17.4. kello 17. Messu pohjautuu Tero Kuparisen säveltämään ja sanoittamaan Sinun kanssasi messuun, jonka punaisena lankana on Jeesuksen ylösnousemus.

Alun perin Kuparinen teki messun Malmin seurakunnalle riemuvuoden päätösjuhlaa varten vuonna 2000. Messu onkin tunnelmaltaan iloista riemujuhlaa kuoleman kukistamisesta mutta myös herkkää ihmettelyä Jumalan lahjoista. Messu julkaistiin lapsikuoro Piccolon levyttämänä, ja sen jälkeen se on täyttänyt kirkkosaleja eri puolella Suomea aina Ruotsin Luulajaa myöten.

Tänä pääsiäisenä messu on Viialan kirkossa majatalobändin säestämänä. Solisteina laulavat Hulda Kulhia, Jenni Leppänen, Joni Hietala, Markus Mantere ja Tero Kuparinen. Myös kirkkokansa saa osallistua tarttuviin ja iloisiin pääsiäislauluihin, jotka kuvaavat ylösnousemuksen riemua.

Pääsiäissaarnan Sinun kanssasi messussa pitää Sleyn nuorisotyön johtaja Juha Heinonen. Majataloillassa on tuttuun tapaan pyhäkoulu ja lastenhoito järjestetty. Messun jälkeen on seurakuntasalissa kirkkokahvit.