Kaupunki pyytää professori Tuula Putukselta arviota Keskustan koulun tilojen soveltuvuudesta opetuskäyttöön

Tutkimukset jatkuvat Keskustan koululla

Professori Tuula Putus (toinen vas.) tuli Akaaseen 21.2. kertomaan Keskustan koulun oirekyselyjen ja pölynäytteiden tuloksista ja vastaamaan vanhempien ja muiden kaupunkilaisten kysymyksiin. Valtuuston puheenjohtaja Saila Kallioinen (vas.) johti Hirvialhon koululla järjestettyä tilaisuutta. Oikealla Akaan vs. sivistysjohtaja Tuovi Ronkainen ja hänen takanaan diplomi-insinööri Kari Immonen.

Diplomi-insinööri Kari Immonen ja rakennusterveysasiantuntija Raimo Lajunen jatkavat tutkimuksia Keskustan koululla 15.–17.3. He kartoittavat tarkemmin sisäilmatilanteen eri opetustiloissa ja ottavat lisää voc-näytteitä. Tämän jälkeen tehdään suunnitelma tilojen käytöstä.

Akaan kaupunki on pyytänyt professori Tuula Putukselta riskianalyysin tilojen soveltuvuudesta opetuskäyttöön.  Kokonaistilanteen tutkimukset jatkuvat huhtikuun loppuun saakka.

Kaupungin tiedotteen mukaan väistötilojen hankinta etenee suunnitelmien mukaan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?