Leijonat ja ladyt lahjoittivat vuodeosastolle kipupumpun

Lions Club Toijala/Akaan lahjoitusta olivat vastaanottamassa vuodeosaston apulaisosastonhoitaja Matti Maaniitty (vas.), sairaanhoitaja Riikka Hakanen ja lääkäri Anna Virtanen. Lahjoittajia edustivat Marjukka Nikkilä, Leo Virtanen, Varpu Perho ja Lasse Kiiskinen.

Lions Club Toijala/Akaa sekä lions ladyt lahjoittivat perjantaina 24.2. kipupumpun Toijalan vuodeosastolle. Klubi on ollut samalla asialla myös vuonna 2012.

Lahjoittajia edustanut Lasse Kiiskinen kertoo, että noin 2800 euron arvoinen kipupumppu on rahoitettu muun muassa adressimyynnillä.

Lahjoitusta vastaanottamassa ollut apulaisosastonhoitaja Matti Maaniitty toteaa, että kipupumppua tarvitaan vuodeosastolla jatkuvasti. Pääasiassa laitetta käytetään saattohoidossa. Maaniityn mukaan lahjoitus on merkittävä asia myös kaupungin taloudellisessa tilanteessa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?