Hiusstudio HehQ aloitti Valtatiellä

Suvi Halme (vas.) ja Anniina Pörsti kertovat toteuttaneen unelmansa perustaessaan oman liikkeen. Sopivan tilan vapautuminen Toijalan keskustasta antoi pontta ajatukselle.

Parturi-kampaajat Suvi Halme ja Anniina Pörsti ovat avanneet Hiusstudio HehQ:n Valtatie 9:ssä Toijalassa. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi valikoimaan kuuluvat ripsien ja kulmien värjäykset sekä ripsipidennykset.

Halme ja Pörsti ovat ennen oman liikkeen perustamista työskennelleet vuokratuolilla Parturi-kampaamo Klippiksessä Toijalassa. Suvi Halme on työskennellyt alalla kaikkiaan viitisentoista ja Anniina Pörsti kymmenkunta vuotta.

– Yrityksen perustamiseen ei ollut minkäänlaista kynnystä, koska olimme edellisessä paikassa vuokratuoliyrittäjinä. Lisäksi minulla on aiemmin ollut liike Hämeenkyrössä. Asiat olivat ennestään tuttuja, Anniina Pörsti kertoo.

Pidempään hautunut ajatus oman liikkeen avaamisesta sai pontta, kun Valtatien varrelta vapautui tarkoitukseen sopiva tila, joka on nyt remontoitu uusien yrittäjien tarpeisiin katosta lattiaan.

Suvi Halmeen ja Anniina Pörstin mukaan paikan etuna asiakkaita ajatellen on liikkeen sijainti katutasossa ja lähellä muita palveluja sekä keskustan asutusta.

Liikkeen avajaisia vietettiin lauantaina. Kävijöiden lahjoista liikuttuneet yrittäjät kertovat saaneensa paljon kannustavaa ja positiivista palautetta. Myös tilauskirja on täyttynyt mukavasti. Käytössä on myös nettiajanvaraus.

– Asiakkaita tuntuu olevan hyvin. Olemme tulleet tutuiksi, kun olemme olleet kylillä jo neljä vuotta. Meillä on kovasti intoa, ja uskomme tähän juttuun, Suvi Halme ja Anniina Pörsti kertovat.

Molemmat naiset ovat akaalaisia. Anniina asuu aviomiehensä ja 5- ja 7-vuotiaiden poikiensa sekä kahden koiran ja kissan kanssa Junkkarissa. Suvi Halme osti viitisen vuotta sitten Heinäkankaalta vanhan lapsuudenkotinsa, jossa hän asuu avomiehensä ja koiransa kanssa. Tampereelta takaisin juurille hänet toi hevosharrastus. Kotona hevosia on kolme, joista yksi on Suvin oma ratsu.

Suvi Halme (oik.) on työskennellyt hiusalalla viitisentoista ja Anniina Pörsti kymmenkunta vuotta. Anniina Pörstin mukaan kevään hiustrendeihin kuuluvat muun muassa puuteriset sävyt ja kiharat. Leikkauksissa suositaan kerroksellisuutta, mutta myös polkkatukka pitää pintansa.

Hiustudio HehQ:n yrittäjät Suvi Halme (vas.) ja Anniina Pörsti haluavat houkutella asiakkaita asiakaspalvelulla, rauhallisella ilmapiirillä ja hyvä yleistunnelmalla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?