Riitta Suominen valittiin Akaan Seudun Kuulon puheenjohtajaksi

Juha Turunen ojensi Akaan Seudun Kuulon puheenjohtajan nuijan Riitta Suomiselle. Puheenjohtajan tehtävät jättänyt Juha Turunen katsoi, ettei ehdi toistaiseksi osallistua aktiivisesti toimivan yhdistyksen hallitukseen. Kuva: Paula Kuvaja.

Akaan Seudun Kuuloa johtaa vuonna 2017 Riitta Suominen. Varapuheenjohtajana toimii Mervi Sundell, sihteerinä Mauri Pakkanen ja rahastonhoitajana Paula Kuvaja. Heidän lisäkseen hallituksen jäseniä ovat Riitta Kiiveri, Tapani Lampela ja Matti Nykänen sekä varajäseniksi Eeva Koskinen ja Rauno Mäkinen.

Toiminnantarkastajina jatkavat Raija Haapanen ja Jaakko Kojo ja varana Seija Salo. Yhdistystä vuonna 2016 johtanut Juha Turunen katsoi muiden kiireidensä ohella ehtivänsä tarvittaessa toiminnan tarkastustehtäviin.

Akaan Seudun Kuulo jatkaa kuulolähipalvelua Akaassa kuten ennenkin Mervi Sundellin toimiessa kuulolähipalveluvastaavana. Yhdistys aloittaa kuulolähipalvelun myös Urjalassa Paula Kuvajan ja Asta Vätön voimin.

Yhdistys ilmoittaa toiminnastaan edelleen Akaan Seudun MeNyt- sekä Urjalan Sanomien yhdistykset toimivat -palstoilla. Tietoa tapahtumista löytyy myös yhdistyksen Facebook-sivuilta.

Yhdistys järjestää kuukausittain teemapäiviä.  Apteekkari puhuu ajankohtaisista lääkeasioista Toijalan Sampolassa torstaina 19.1. kello 14.30 alkavassa tilaisuudessa.

Alkavaan vuoteen kuuluu myös lääkäriluento Urjalassa. Dosentti Tapani Rahko on lupautunut puhumaan asentohuimauksesta ja sen hoidosta. Rahko vastaa myös muihin korvan sairauksiin liittyviin kysymyksiin. Suunnitelmassa on myös tinnitus-painotteisen vertaistukiryhmän kokoontuminen Toijalassa. Ajankohdista yhdistyksen hallitus ei ole vielä päättänyt. Vuoden ohjelmaan kuuluu myös retki, kesäpäivä ja pikkujoulu. Jäsenet saavat yhdistystiedotteen tammikuun aikana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?