Leijona Futsalin kakkosjoukkue taapertaa

Leijona Futsalin liigamiehistö pelaa vahvaa syksyä Futsal-liigassa. Sen sijaan seuran kakkosdivisioonassa pelaava reservijoukkue tassuttelee sarjan häntäpäässä.

Kakkosen parhaimmistoon kuuluva Nokian Palloseura jätti Leijonat nuolemaan syviä haavojaan 20.11. käydyn sarjapelin jälkeen. Numerot Toijalan Monitoimihallilla olivat 3–8 (2–3) vieraille.

Leijonat olivat avausjaksolla vielä pelipäällä. Mikko Tromstedt vei kotijoukkueen 1–0 johtoon kolmannella peliminuutilla Jesse Järven esityöstä. Kotikatsomoa ilahdutettiin uudestaan pari minuuttia myöhemmin. Joonas Saariniemi syötti, ja Aleksi Pirttijoki maalasi 2–1:een.

Nokialaiset veivät kuitenkin jakson 2–3, mutta toisella jaksolla Leijonat putosivat nopeasti kyydistä. Kolmannen kotijoukkueen maalin teki Jesse Järvi Toni Niskalan tarjoilusta. Näin joukkueet säilyttivät asemansa sarjataulukossa.

NoPS johtaa neljän pelin jälkeen puhtaalla pelillä. Leijonat pysyivät toiseksi viimeisenä yhdellä pisteellä. Akaalaiset kohtaavat seuraavaksi 26.11. nollakerholaisen Ilves FS II Akatemian vieraskentällä.

Topan naisille siedettävät tappiot

Futsalin naisten kakkosessa Toijalan Pallo-49 pelasi 19.11. kaksi ottelua Turengissa. Tappioita tuli kaksi, mutta tulosten takana on hyvääkin.

Joukkueen musiikkivastaava Annsofi Kreivi oli ottelun glamouria Pirkkalan Jalkapalloklubia vastaan. Kaksi maalia ja vahvaa taistelua. Hyvää tukea antoi Essi Aveliina Jokinen, joka muun muassa syötti molemmat maalit. PJK vei pelin 2–3. Topan ilme kuitenkin pirteä.

Tampereen Kisa Toverit oli vastassa heti PJK-ottelun päätyttyä. Tässä pelissä ero tamperelaisiin oli edellistä selvempi. TKT vei ottelun 4–1. Topalle maalin iski Kia Lingman, ja maalin syötti, kaskas, Annsofi Kreivi. Naisjoukkueen seuraava turnaus on 6.12. Ylöjärvellä.

15-vuotiaat sarjansa kärjessä

Futsalin junioritasolla Toijalan Pallo-49:n 15-vuotiaat ovat aloittaneet oman ykkösdivisioonan kahdella voitolla. A-pojat pääsivät myös voiton makuun, kun joukkue kaatoi toisessa sarjaottelussaan Ikaalisten Urheilijat 13–4.