Lautakunta esittää Nahkialan koululle taas lisämäärärahaa

Nahkialan koulun asuntolan toisen kerroksen parvekkeet puretaan molemmista päädyista. Sisäpuolen muutostöissä avataan ja uusitaan välipohjan täytteet mikrobiepäilyjen poistamiseksi.

Nahkialan koulun asuntolan sisäpuolen muutostöissä avataan ja uusitaan välipohjan täytteet mikrobiepäilyjen poistamiseksi. Ulkopuolella muun muassa toisen kerroksen parvekkeet puretaan molemmista päädyistä.

Akaan kaupungin tekninen toimi on kilpailuttanut Nahkialan koulun asuntolan rakennusteknisten töiden, LVI-töiden, sähkötöiden sekä julkisivun ovi- ja ikkunatöiden urakat. Kokonaistaloudellisesti edullisimpien tarjouksien summa kaikista urakoista oli 232 150 euroa.

Asuntolan tiloja on tarkoitus muuttaa esikoulukäyttöön. Töihin varattiin alunperin 180 000 euroa, ja keväällä valtuusto myönsi 46 000 euron lisämäärärahan. Koska tarjoukset ylittivät nyt 226 000 euron määrärahan eikä kustannuslaskennassa ole huomioitu suunnittelun ja rakennusvalvonnan kustannuksia, hankkeen toteutukseen tarvitaan kaupungin työmaavalvojan Mikko Ahlforsin mukaan lisämäärärahaa 22 000 euroa.

Tekninen lautakunta käsitteli asian viime viikolla ja esittää yksimielisesti kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle 22 000 euron lisämäärärahan myöntämistä.

Rakennusurakasta edullisin tarjous oli 129 925 euroa, LVI-urakasta 46 000 euroa, sähköurakasta 29 225 euroa ja julkisivun ovi- ja ikkunaurakasta 27 000 euroa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?