Nyrkkeilijä Satu Lehtonen on Vuoden Vasenkätinen

7satulehtonen14

Satu Lehtonen on Vuoden Vasenkätinen 2016. Hänet palkitaan Vasenkätisten Vestivaaleilla lauantaina 13.8. Kuva: Tarja Antola.

Akaalainen nyrkkeilijä Satu Lehtonen on Vuoden Vasenkätinen 2016. Lehtonen palkitaan Vasenkätisten Vestivaalilla lauantaina 13. elokuuta kello 16 Viialan torilla. Palkitsemisen jälkeen toimittaja Arto Nyberg haastattelee Lehtosta.

Satu Lehtonen on sarjan 48 kiloa hallitseva Suomen mestari ja Pohjoismaiden mestari tämän vuoden keväältä. Serbiassa tammikuussa järjestetyssä Nations Cup -nyrkkeilyturnauksessa hän sijoittui pronssille. Suomi-Ruotsi-maaottelussa Lehtonen on nyrkkeillyt neljästi ja osallistunut Suomen joukkueessa myös muun muassa kansainväliseen Queens Cup -turnaukseen Saksassa.

Vasenkätisten Vestivaalin ohjelmassa piti olla myös Arto Nybergin vetämä vasenkätisten urheilijoiden paneelikeskustelu, mutta loukkaantumisten ja päällekkäisyyksien vuoksi paneeli on jouduttu perumaan. Muun muassa jalkapallo-ottelu Akaa All Stars vs. Raittius- ja urheiluseura Zoom sen sijaan pelataan ohjelman mukaisesti lauantaina Viialan urheilukentällä kello 13.

Vasenkätisten Vestivaalin järjestää Akaan elävän musiikin yhdistys Almu.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?