Toijalan Pallo kaatoi FC Melodyn

Suurinumeroisia tappioita viime peleissään kärsinyt FC Melody nöyrtyi isoin lukemin nyt Toijalan Pallo-49:lle. Akaalaisten voittonumerot 22.6. pelatussa ottelussa olivat varsin selvät 2-6 (0-2).

Nelosdivisioonan jalkapallo-ottelu Tampereen Kaupin kentällä lähti Topalta vahvalla startilla liikkeelle. Viisi minuuttia avausvihellyksestä Tuomas Kallioinen jatkoi Mikko Alahäivälän sivurajaheiton päällä maaliin. Jo seuraavasta hyökkäyksestä Tero Tromstedt päätti läpiajonsa varmaan sijoitukseen, 0-2. Maalinteko avausjaksolla loppui siis siihen. Melody sai pari hässäkkää vieraiden maalille. Topalla taas ei ollut malttia, pelata tilanteet loppuun.

54 minuutin kohdalla syntyneen Melodyn kavennuksen teki läpiajosta Samuli Mikkola. Maali toi energiaa kotijoukkueelle, jolla oli nyt mahdollisuus päästä peliin mukaan.

Tuttu kuvio 63 minuutin kohdalla palautti kuitenkin asetelmat oikein päin. Ville Ojala antoi kulmapotkun, ja Toni Niskala puski takatolpalta 1-3:een. Melody hieman väsähti, ja Topa levensi eroa. 67 minuutin kohdalla Tuomas Kallioinen tykitti takaylänurkkaan 1-4. Kun pelattu oli 77 minuuttia, Jirka Järvi veti tarkasti etunurkkaan, 1-5. Topan alakerran hieman lepsuillensa Samuli Mikkola kavensi 87 minuutin kohdalla 2-5:een. Kaksi minuuttia myöhemmin Jesse Järvi sijoitti loppunumerot 2-6.

Rumia tappiolukemia pitkin kautta kärsinyt Melody ei ollut oikea mittari Topalle. Sen sijaan sitä on varmaan kaksi pistettä Topaa edellä oleva Janakkalan Pallo. Joukkueet kohtaavat lauantaina 2. heinäkuuta Toijalan keskusurheilukentällä kello 15 alkaen.

Aktiivisesti Topan otteluita niin kotona kuin vieraskentilläkin seuraavat naispelaajat Jonna Kaarela ja Tiina Miekka jakoivat tähdet Topan parhaille pelaajille: 3 Tuomas Kallioinen, 2 Toni Niskala, 1 Tero Tromstedt.

Pelijutusta TPV/2 – TP-49 (AS 22.6.) oli jäänyt Topan tähtipelaajat pois. Tähdet tuossa Topan 0-1- vierasvoitossa jakoi TPV:n joukkueenjohtaja Jouni Kaikuranta: 3 Toni Niskala, 2 Jukka-Pekka Jyrämö, 1 Ville Ojala.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?